• Zelfontwikkelde producten
  • Herhaalde testrondes
  • Veilig voor mens en dier

Darmproblemen zijn veelvoorkomend bij pluimvee in het algemeen. Ze kunnen heel wat economisch verlies veroorzaken, en kunnen uiteindelijk zelfs leiden tot stijgende sterfte. Farmanutrition helpt u om darmproblemen bij uw pluimvee preventief te behandelen. Dit doen we aan de hand van aanvullend diervoeder in vloeibare -of poedervorm. Omnifeed is hier een goed voorbeeld van. Andere  supplementen zijn sterk aanbevolen wanneer u de immuniteit van een volledige groep kippen wil verhogen. De voederconversie wordt hierdoor meestal gunstig beïnvloed.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op

Supplementen die beschermen tegen darmproblemen bij kippen

Farmanutrition, is een onafhankelijk handelsvennootschap die samenwerkt met onderzoekers uit de complementaire gezondheidszorg, zoals dokters en ingenieurs. Onze missie is om gezondheidsstoringen bij landbouwdieren zoveel mogelijk te beperken door de natuurlijke homeostase te beschermen en in balans te brengen. Zo ook voor darmproblemen bij kippen en pluimvee. We ontwikkelen natuurlijke voedingssupplementen die de weerstand van bijvoorbeeld darmen en longen ondersteunen en versterken. Onze producten helpen de kans verkleinen op schadelijke kippenziektes zoals coccidiose en kunnen worden ingezet om darmschade bij de kip te voorkomen. Dankzij deze extra ondersteuning blijven de dieren in goede gezondheid en functioneren ze optimaal.

Ontdek welke invloed Omnifeed op uw dieren heeft

Kippen en pluimvee die te maken krijgen met een onevenwicht in het darm microbioom, kampen vaak met ernstige darmproblemen. Ze verliezen hun eetlust, verzwakken zienderogen en zijn minder tot niet meer productief. Het resultaat voor het landbouwbedrijf, de dieren zelf en uiteindelijk voor de consument is altijd negatief. Door uw dieren onze nutritionele supplementen toe te dienen, vermindert u dit risico aanzienlijk en neemt u een voorsprong door de darmproblemen van de kip of het pluimvee preventief te behandelen. Al onze producten zijn uitgebreid getest. Kom de resultaten ontdekken tijdens een persoonlijk gesprek waar ruimte is voor al uw vragen. Bel naar +32 (0)14 22 05 44 of maak een afspraak via farmanutrition@telenet.be.

Contactgegevens

Leemputten 18, 2200 Herentals, België

Telefoon: +32 (0)14 22 05 44

GSM: +32 (0)495 16 16 70

E-Mail: farmanutrition@telenet.be