• Zelfontwikkelde producten
  • Herhaalde testrondes
  • Veilig voor mens en dier

Aanvullend diervoeder is een benaming die wettelijk is bepaald om alle producten te benoemen die geen voeding zijn en ook geen medicatie, zoals fytogene stoffen uit planten, vetzuren, gistextracten, enzovoort. Een aanvullend diervoeder heeft zelden een voedingswaarde, dus nutritioneel van geen belang, maar ondersteunt de gezondheid van de dieren. Een goed aanvullend diervoeder is een investering in de veiligheid van uw bedrijfsvoering en vermindert het risico op het ontsporen van het normale functioneren van uw dieren. Bijna al onze aanvullende diervoeders worden slechts tijdelijk ingezet, bijvoorbeeld bij een vaccinatie (vleeskuikens), kort na de geboorte (kalveren), kort na spenen (biggen), rond de legpiek (leghennen).

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op

Vooraleer we een aanvullend diervoeder op de markt brengen, voeren we uitgebreid onderzoek naar de veiligheid en kwaliteit van de ingrediënten. De voedingssupplementen worden bijvoorbeeld samengesteld om een bijdrage te leveren aan een optimale darmgezondheid. Farmanutrition is er samen met u van overtuigd dat voorkomen veel goedkoper is dan genezen. Naast de gezondheid van het dier, is ook de veiligheid van de consument een absolute topprioriteit. Omdat het bestaan van de firma is gefundeerd op het principe dat nooit ingrediënten kunnen gebruikt worden met een toxiciteit of een moeilijke biologische afbreekbaarheid, is er nooit een wachttijd en zijn er nooit neveneffecten, ook niet bij te hoge doseringen.

Maak een afspraak en verneem wat de voordelen kunnen zijn onze producten voor u. We bekijken samen met u waar u als veehouder nood aan heeft en gaan dieper in op het resultaat dat u wilt bereiken. Al onze producten zijn uitgebreid getest. We nodigen u dan ook graag uit om de testresultaten met eigen ogen te bekijken, zodat u kunt zien hoe groot de impact van onze producten is. Contacteer ons voor meer informatie. We zijn ook steeds te bereiken op het nummer +32 (0)14 22 05 44.

Contactgegevens

Leemputten 18, 2200 Herentals, België

Telefoon: +32 (0)14 22 05 44

GSM: +32 (0)495 16 16 70

E-Mail: farmanutrition@telenet.be