• Zelfontwikkelde producten
  • Herhaalde testrondes
  • Veilig voor mens en dier

Par 1

De darmgezondheid van pluimvee laat het vaak afweten

Darmproblemen bij kippen kunnen verschillende oorzaken hebben. Wanneer het darm microbioom – dat voornamelijk bestaat uit goede bacteriën, schimmels en gisten - uit balans is, kan de darmwand beschadigd worden. Dit zorgt ervoor dat er via de darmwand schadelijke stoffen in het lichaam van het pluimvee terecht komen de gezondheid in gevaar komt. De plantaardige voedingssupplementen van ons bedrijf Farmanutrition, gelegen in Herentals, ondersteunen de algemene darmgezondheid van uw pluimvee. Na uitgebreid wettenschappelijk onderzoek, brachten we verschillende aanvullend diervoeders op de markt die de weerstand van het dier versterken en die beschermen tegen een verstoring van de levensbelangrijke evenwichten in de darm.

Ontdek de voordelen van voedingssupplementen

De producten van Farmanutrition zijn samengesteld uit onder meer fytogene stoffen, esters van vetzuren en toxinebinders welke de darmgezondheid van pluimvee op peil helpen houden. Doordat de supplementen in vloeibare -of poedervorm verkrijgbaar zijn, kunt u ze makkelijk toedienen in het voeder of in het drinkwater van de dieren. Het digestief stelsel van de dieren zal hierdoor ook beter gaan functioneren. Ook voor de consument zijn onze supplementen volkomen veilig, zelfs wanneer het dier uitzonderlijk een te hoge dosis ontvangen zou hebben. Evenals voor de pluimveehouder is het werken met ons producten volkomen veilig.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op
Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze en de bijhorende voordelen? Maak een afspraak en bekijk de resultaten met uw eigen ogen. Contacteer ons op het nummer +32 (0)14 22 05 44 of stuur een mailtje naar farmanutrition@telenet.be.

Contactgegevens

Leemputten 18, 2200 Herentals, België

Telefoon: +32 (0)14 22 05 44

GSM: +32 (0)495 16 16 70

E-Mail: farmanutrition@telenet.be