• Zelfontwikkelde producten
  • Herhaalde testrondes
  • Veilig voor mens en dier

De invloed van mycotoxines in granen, het effect van stress in de stal, kan darmproblemen veroorzaken bij uw dieren. Hierdoor kan de assimilatie van nutriënten verstoord worden en uiteindelijk een gebrek aan bepaalde nutriënten tot gevolg hebben. Onderzoek over het digestieve systeem heeft aangetoond dat een kleine afwijking in de vertering rechtstreeks kan leiden tot grote financiële verliezen. Dankzij onze nutritionele producten voor pluimvee kunt u dit risico zo laag mogelijk houden. De fabricaten worden in vloeibare- of poedervorm aangeboden. Op die manier kunt u de voedingssupplementen makkelijk toedienen op de manier die het beste past op uw bedrijf.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op

Op natuurlijke basis

Voor de ontwikkeling van onze voedingssupplementen voor pluimvee werken we volgens het synergetische principe. Dit houdt in dat het geheel meer is dan de som van de delen. We zorgen ervoor dat de gebruikte plantaardige actieve stoffen steeds in hun natuurlijke complexiteit behouden blijven. Er wordt dus niet gewerkt met synthetisch geproduceerde actieve stoffen. Bovendien combineren wij bij de formulering bewust ingrediënten die elkaars werking versterken. Dit heeft als resultaat dat al onze supplementen niet alleen sterk geconcentreerd zijn, maar dat u als houder van pluimvee slechts een beperkte hoeveelheid nodig hebt om resultaat te boeken.

Kom meer te weten over onze producten

Bent u benieuwd naar welke impact de nutritionele producten van Farmanutrition kunnen hebben op uw pluimvee? Maak een afspraak en wij komen langs. We geven u graag een woordje uitleg over de werking en de resultaten die reeds in praktijkproeven werden vastgelegd op pluimveebedrijven. U kunt een afspraak maken via het e-mailadres farmanutrition@telenet.be of door te bellen naar het nummer +32 (0)14 22 05 44 .

`

Contactgegevens

Leemputten 18, 2200 Herentals, België

Telefoon: +32 (0)14 22 05 44

GSM: +32 (0)495 16 16 70

E-Mail: farmanutrition@telenet.be