• Zelfontwikkelde producten
  • Herhaalde testrondes
  • Veilig voor mens en dier

Farmanutrition is al jaar en dag verdeler van voedingssupplementen en in het bijzonder aangepaste vitamines voor kippen. Is het de eerste keer dat u als houder van pluimvee op zoek gaat naar vitamines te koop voor kippen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag meer uitleg over de beschikbare vitamine-mixen voor pluimvee die we te koop aanbieden.

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op

Voorzie de juiste vitamines voor uw kippen

Ieder dier heeft nood aan een voeding die specifiek is afgestemd op zijn behoeften. Dit geldt ook voor kippen. Farmanutrition, gelegen in Herentals, specialiseerde zich in de loop der jaren in aanvullend diervoeder. Het doel van al onze producten is steeds om het organisme te helpen om zichzelf te herstellen, zodat het terug optimaal kan functioneren. In principe zitten er in het industrieel voeder voldoende vitamines. Dit is zo als de omstandigheden en de conditie van de dieren een normaal verloop hebben. Tijdelijk kan er echter een extra stress-factor plaatsvinden of kan er een infectie door de stal gaan. In zulke omstandigheden kan de behoefte aan vitamines toenemen. Op dat moment kan er veel schade worden vermeden door het juiste supplement te verstrekken via het voeder of via het drinkwater.

Ons handelsvennootschap kan rekenen op de jarenlange ervaring van onafhankelijke onderzoekers zoals dokters en ingenieurs. Vooraleer onze producten te koop worden aangeboden, vind er praktijkonderzoek plaats en gaan wij nauwkeurig onderzoeken welke invloed deze producten hebben hebben op het functioneren van pluimvee. Ons overkoepelend doel is om gezondheidsstoringen zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we doormiddel van pluimvee te beschermen met een supplement op maat. Op die manier brengen we de natuurlijke homeostase van het organisme in balans waardoor de levenskwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd.

Contactgegevens

Leemputten 18, 2200 Herentals, België

Telefoon: +32 (0)14 22 05 44

GSM: +32 (0)495 16 16 70

E-Mail: farmanutrition@telenet.be